Concert Jan Vayne ‘Balance and peace’

11 april 2015, 20:00 - 21:15 uur

Locatie: Maartenskerk, Kerkplein 1, 3941 HV Doorn.


Koop uw ticket

Concert Jan Vayne ‘Balance and peace’

Improvisatieconcert op Divine 9 gestemde Fazioli 308.

Je sluit je ogen. Beelden en emoties passeren de revue. Langzaam verdwijnt de hectiek van de dag in dit rustmoment. Genietend van de stille, sprankelende en in vervoering brengende tonen van Jan Vayne’s improvisaties komt tot je wat tot je wilt komen en waar je voor open staat.

Divine 9 Music, hieronder drie ervaringen, wat wordt uw ervaring?
’Ik had het gevoel dat de dingen die ik meegemaakt heb allemaal van me afvielen’’.

”Je zit hier en er is alleen maar deze ruimte, je bent de tijd kwijt en je zorgen. Zo mooi.”
”De stemming was heel zuiver”. Meer ervaringen

Jan Vayne over Divine 9: ‘’Elke toonsoort heeft een eigen karakter, die ik in de gelijkzwevende stemming mis. De Divine 9 stemming doet iets met mensen. En het inspireert mij als musicus. Veel meer dan de vlakke, gelijkzwevende stemming.

Bekijk op onze site hoe Divine 9 Music en Jan Vayne in het nieuws / de media is gekomen.

Jan Vayne
Pianist Jan Vayne heeft improvisatie tot een ware kunst verheven. Of het nu om klassiek repertoire gaat of populaire hedendaagse muziek. Het is een bijzondere belevenis om naar zijn virtuose pianospel te kijken, maar bovenal te luisteren.

In 1966 werd Jan Vayne geboren in het Drentse Zuidwolde. Reeds op vierjarige leeftijd kreeg hij pianolessen en toen hij tien jaar oud was, gaf hij al concerten en sleepte eerste prijzen in de wacht op concoursen. Wars van tradities en met een groot gevoel voor vrijheid doorbrak hij de scheiding tussen pop en klassiek. Jan Vayne heeft zich vanaf die tijd erop toegelegd om dit motto op de meest uiteenlopende manieren uit te dragen. Vrijheid laat zich niet vangen in hokjes. Deze gedachte staat bij Jan altijd voorop. Zowel in zijn leven als in zijn muziek. Zijn uitzonderlijke improvisatie talent en gedegen opleiding zijn daarbij van essentieel belang.

Deuren open vanaf 19.15 uur.

Dit concert kent geen pauze.

Koop uw ticket

Prijzen zijn inclusief 1 consumptie na afloop van het concert.

Ticket Prijs
Brons (3e ring): Geldig voor kind t/m 12 jaar en op vertoning van CJP/Cultuurpas, studentenkaart of minima-pas bij de entree. € 18,90
Zilver (3e ring) € 22,50
Goud (2e ring rondom piano) € 27,90
Platinum (1e ring rondom piano) € 29,70

Brocante’s Muziekdiner in samenwerking met Divine 9 Music

Voorafgaand aan onze concerten kunt u nu bij Restaurant Brocante voor EUR 19,98 een goddelijk tweegangen Muziekdiner of -lunch nuttigen. Laat hun samenspel van heerlijke ingrediënten alvast de toon voor een gezellig avondje uit zetten. Het diner bestaat uit een voorgerecht en hoofdgerecht of een hoofdgerecht en dessert. U heeft hierin de keuze uit vegetarisch, vlees of vis hetgeen u op de avond zelf kunt aangeven.

Koop uw ticket voor het concert incl. Muziekdiner

Info over bereikbaarheid per auto en OV van de Maartenskerk
Rolstoelvriendelijk:

  • U kunt door de deur onder de toren of door de ingang bij de corridor naar binnen komen. Met een gehandicapten kaart is parkeren op het Kerkplein toegestaan.
  • De stoelen zijn verschuifbaar dus u kunt elk gewenst ticket aankopen en we regelen dat u op de gewenste ring zit.
Kaart wordt geladen...