Mascha van der Graaff

Mijn missie: verbinden

  • Mensen verbinden met zichzelf en anderen (teams).
    • Divine 9 Music helpt brengt een nieuw geluid, hoorbaar licht, gestemd in het sleutelgetal achter de orde in de natuur; de 9. Het getal van de stilte, het oog van de orkaan, de trilling van de neutraliteit, waarin de mens vanuit zijn Kern, zichzelf en de wereld met een meta-blik kan observeren. Om een neutrale, faciliterende sfeer te creëren waarin een ieder zichzelf accepteert zoals hij nu is. Door acceptatie van het hier en nu kan men desgewenst komen tot een andere perceptie en een ander gedrag.
    • Ik coach mensen en teams m.b.v. een Quantum Scan apparaat, gebaseerd op de wetenschap van de epigenetica en kwantumfysica. Hiermee bied ik een diepe duik aan in het onbewuste en help om zaken helder te maken. Je komt erachter waar de energie uit balans is, hoe je met emoties omgaat en hoe de druk van de ketel kan, waardoor de energie weer kan stromen. Zie www.deepsimpledive.com
  • Organisaties verbinden met mensen en bewegingen in de wereld, zie www.deepsimplechange.com
  • De gezondheidszorg en mensen verbinden met voeding / de kracht van de natuur met mijn werk voor Stichting Brain Nutrients en ben toegewijd om non-profit, duurzame en betaalbare zorgoplossingen te ontwikkelen en te bieden op basis van de natuur en de kracht van mensen zelf.