TEDx talk over filosofie achter Divine 9: “Van Broncode naar Wereldvrede”

09 juni 2017, 09:30 - 17:45 uur

Locatie: Verlengde Noordkade, Veghel


Gert Kramer geeft tijdens TEDxVeghel 9 juni 2017 naast diverse gerenommeerde sprekers een talk van 18 minuten: “Van Broncode naar Wereldvrede”.

Dit is een event voor genodigden. Je kunt het event op de volgende manieren volgen via livestream:

1. De Bibliotheek in Veghel, maar ook meer dan 60 bibliotheken door het hele land!

2. Op de markt in Veghel komt een groot scherm! Twentynine gaat om 09.00 uur open en restaurants komen met een TEDxVeghel menuutje.

3. Van Aalst Electronics streamt het in zijn winkel, midden in het centrum.

4. ’T Schip – DIS – Noordkade. Daar hangen maar liefst 4 schermen. Ook daar wordt een TEDxVeghel menuutje geserveerd.

5. Mocht dit niet genoeg zijn, dan kijk je gewoon lekker thuis, in je luie stoel via onze website. De livestream zal namelijk hieronder geplaatst worden op 9 juni.

Op de website http://tedxveghel.com vind je meer info. Meer info over de Broncode vind je op www.dragon9.eu 

Gegevens:
9 juni, 
9.30-17.45u
Daarna 2 uur netwerkborrel

Van 20.15 – 21.45 uur is er een Divine 9 concert van Juan Pablo Dobal. Hij laat het verschil tussen de Divine 9 gestemde Fazioli 308 vleugel en dezelfde vleugel maar dan gelijkzwevend gestemd horen. We mogen u uitnodigen voor dit concert, het is vrij toegankelijk tot de zaal vol is, ook voor niet-genodigden van het TEDx event.

sourcerers-code-webSchermafbeelding 2016-04-29 om 15.26.08Schermafbeelding 2016-02-26 om 20.35.53

Enkele reacties van deelnemers na de maandelijkse workshop over de Broncode (zie de agenda op www.dragon9.eu) :

Hoi Gert en Mascha,

Dank jullie wel voor de fijne ontvangst afgelopen maandag!

Ik vond het heel inspirerend om te leren wat de negentallige reeksen ons leren over natuurlijke wetmatigheden. Heel boeiend ook dat het onderzoek van Gert heeft aangetoond dat die numerologische 9 in zoveel oude tradities en religies wereldwijd voorkomt.
Ik besef dat de ‘moderne samenleving’ weer terug moet naar zijn roots. En dat kan alleen maar als wij weer oog gaan krijgen voor die oeroude inzichten en bereid zijn daar weer (meer) naar te gaan luisteren en leven. Of dat zonder slag of stoot zal gaan betwijfel ik. Er zijn nog steeds grote krachten werkzaam die diepgaande veranderingen zullen willen tegenwerken. De veranderingen zullen echt bottom-up moeten worden geinitieerd als gevolg van een toenemend bewustzijn. De Sourcerer’s Code helpt hierbij. Dank je wel Gert voor het uitdragen van jouw kennis en visie!

Hartegroet,

Edward Sluijter

  • ”Het is integrerend om te doorgronden hoe je deze wereld van rechtlijnigheid en met als basis een 10-tallig stelsel kan doorbreken door met een andere, oeroude bril te gaan kijken. Namelijk die van spiraaldenken. Mooi compact en helder gepresenteerd. Je kunt er niet omheen”.
  • ”Dit kan ik mooi toepassen in mijn werk als inspiratiebron voor co-creatie binnen en rondom systemen”.
  • ”Dit geeft me een fantastische verdieping van weten rondom het getal 9. Het nodigt enorm uit tot dialoog. Schoonheid is een ordenend principe. Als je weigert te luisteren creër je chaos, disharmonie”.
  • “Heldere uiteenzetting wat ik intuïtief meegemaakt heb maar nooit zo helder gezien heb”.
  • ”Het boeit me om de logica te horen onder een gevoel dat we al hebben. Het geeft taal en cijfers aan de mystiek. Ik ben persoonlijk geboeid ook door Tarot en ik vind dit hierin terug. De kaart met de 9, de Heremiet, nodigt uit tot stilstaan en de lantaarn duidt op wijsheid”.
Kaart wordt geladen...