Info en koop kaartjes voor Piano-diner 10 december 2016

10 december 2016, 18:30 - 22:30 uur

Locatie: Oranjerie, Langbroekerweg 16A, Doorn


Piano-diner 10 december 2016 Oranjerie Doorn
Graag nodigen wij u uit voor een sfeervolle avond in de Oranjerie in Doorn welke is gelegen naast het voormalige kasteel en ridderhofstad ‘Huis Doorn’ van keizer Wilhelm. Het is in deze mooie ruimte waar voor u een sfeervol piano-diner wordt georganiseerd. Na ontvangst met een drankje kunt u met vrienden en familie genieten van een heerlijk drie gangen seizoensdiner en een bijpassend wijnarrangement.

Koop uw kaartjes in onze webshop

Aansluitend aan het diner zal de Argentijnse componist en pianist Juan Pablo Dobal, mede bekend van het Carel Kraayenhof Ensemble, ons meenemen op een muzikale wereldreis. Juan Pablo speelt deze avond op de in Italië gebouwde en in Divine 9 gestemde Fazioli 308, de grootste concertvleugel ter wereld. Geïnspireerd door de naderende Kerst zal hij zowel letterlijk ‘een andere toon’ aanslaan als deze ‘andere toon’ als Leitmotiv verwerken in de keuze van zijn repertoire.

Entree vanaf 18.30 uur
Aanvang diner 19.00 uur

Langbroekerweg 16A
3941 MT Doorn

Totaalprijs 90 euro voor:

  • Ontvangst met een drankje
  • Pianoconcert
  • Drie gangen seizoensdiner en een bijpassend wijnarrangement

Koop uw kaartjes in onze webshop

Korte amateuropname van de eerste keer dat Juan Pablo Dobal de Divine 9 gestemde vleugel bespeelde en een mooie terugkoppeling gaf.

piano-diner-oranjerie-10-december-2016-uitnodiging-small

Kaart wordt geladen...