Info en meld je aan voor Workshop Source Code, filosofie achter Divine 9

03 juli 2017, 19:00 - 22:00 uur

Locatie: Woestduinlaan 51, Doorn


Alles is verbonden. Is dat getalsmatig te bewijzen? Ja!
Is er orde in de chaos en zelfs orde in de priemgetallen? Eenheid in de veelheid? Ja!

Alle religies, filosofieën en veel mystieke en mythologische verhalen verwijzen getalsmatig naar de Broncode die Gert Kramer heeft herontdekt. Er is zogezegd één Zon waar alle zonnestralen uit voortkomen.

  • Wil je weten wat deze Broncode is en het kunstwerk The Sourcerer’s Code met de 81 verschillende Tao / levenspaden begrijpen?
  • Wil je weten wat dit betekent voor existentiële vragen als Wie ben ik? Wat is de relatie tussen Ik en zijn omgeving?
  • Wil je weten hoe en waarom dit al toegepast werd door oude verfijnde beschavingen, zoals de Egyptenaren, die dit als uitgangspunt namen?

Kom naar deze workshop maandag 3 juli van 19.00 tot 22.00 uur, met een mogelijke uitloop van een half uur waarin Gert Kramer alles persoonlijk uitlegt.Schermafbeelding 2015-07-20 om 13.10.46

Toegangsprijs: 40 euro, inclusief een poster van 90 x 90 cm van The Sourcerer’s Code.

Schrijf je in door een e-mail te sturen naar art[ad]sourcererscode.com
Betaling: contant bij entree.

Enkele reacties van deelnemers na de workshop:

Hoi Gert en Mascha,

Dank jullie wel voor de fijne ontvangst afgelopen maandag!

Ik vond het heel inspirerend om te leren wat de negentallige reeksen ons leren over natuurlijke wetmatigheden. Heel boeiend ook dat het onderzoek van Gert heeft aangetoond dat die numerologische 9 in zoveel oude tradities en religies wereldwijd voorkomt.
Ik besef dat de ‘moderne samenleving’ weer terug moet naar zijn roots. En dat kan alleen maar als wij weer oog gaan krijgen voor die oeroude inzichten en bereid zijn daar weer (meer) naar te gaan luisteren en leven. Of dat zonder slag of stoot zal gaan betwijfel ik. Er zijn nog steeds grote krachten werkzaam die diepgaande veranderingen zullen willen tegenwerken. De veranderingen zullen echt bottom-up moeten worden geinitieerd als gevolg van een toenemend bewustzijn. De Sourcerer’s Code helpt hierbij. Dank je wel Gert voor het uitdragen van jouw kennis en visie!

Hartegroet,

Edward Sluijter

Kaart wordt geladen...